![]() |
Odam Eczane Gibi..:(
merhabalar..uzun zamandır odam sürekli temizlik yapmama rağmen ecza deposu gibi ilaç kokuyor..yani bi tuhaf ilaç kokusu var..nereden geldiğini bilmiyorum ama sadece benim odamda var bu koku..aynı zamanda gelen bi kaç arkadaşım da aynı şeyi söylediler..yahu burası eczane gibi kokuyor diye..
bir de ne zaman ders çalışmak için otursam bir türlü verimli çalışamıyorum burada..oturma odasında daha rahat çalışıyorum daha uzun süreli..burada ders çalışmaya başladığımda bi ağırlık çöküyor ve uykum geliyor..dersi bırakınca uykum kalmıyor yatınca tekrar kalkıyorum..böyle bişey..başkalarında da var mıdır merak ettim.. |
Odam Eczane Gibi..:(
kekremsi_kedi Nickli Üyeden Alıntı merhabalar..uzun zamandır odam sürekli temizlik yapmama rağmen ecza deposu gibi ilaç kokuyor..yani bi tuhaf ilaç kokusu var..nereden geldiğini bilmiyorum ama sadece benim odamda var bu koku..aynı zamanda gelen bi kaç arkadaşım da aynı şeyi söylediler..yahu burası eczane gibi kokuyor diye.. bir de ne zaman ders çalışmak için otursam bir türlü verimli çalışamıyorum burada..oturma odasında daha rahat çalışıyorum daha uzun süreli..burada ders çalışmaya başladığımda bi ağırlık çöküyor ve uykum geliyor..dersi bırakınca uykum kalmıyor yatınca tekrar kalkıyorum..böyle bişey..başkalarında da var mıdır merak ettim.. kıyamamm yaaa...muska flan mı var acaba??araştır etrafı canım anlamam pek ama... |