Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bazi, benden, insanlar, kaciyor

Neden Bazi İnsanlar Benden Kaciyor ?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Slm arkadaslarim,

sizlere birsey sormak istiyorum, belki sizlere de böyle vakalar oluyordur varsa buraya paylasirsaniz sevinirim Sorunum su, ben sizler gibi sürekli hayirli dualar okuyorum vs yanliz büyü, tilsim gibi seylerle ugrasmiyorum, ilisigim olmazda, fakat zaman zaman kimi insanlar benden kaciyorlar bazilardi da beni cok samimi ve güvenli buluyorlar Örnek verecek olursam söyle söyleyeyim iki ayligina kurs görüyorum hocamiz harika anlatiyor Mola verince kimi katilimcilar yanina gidip soru felan soruyorlar fakat konu ile ilgili oluyor bende yaninda bulunup dinliyorum ama kendim soru sorunca pek yanasmiyor gözlerime bakip bakip resmen kaciyor bayan hoca Anlam veremedim Umumi disardada bazi karsilastigim insanlardada oluyor Acaba nedir bu ? Nicin böyle davranis sergiliyorlar ? Sizlere de böyle oluyormu ? Paylasin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşım benimde bir dönem olmuştusebebsiz yere insanlarda soğukluk hissediyordumilk kez tanıştığım insanlarda bile olurduhani derler ya elektirik alamıyolardı galibabende resmen sevilmek için bir şeyler yapmaya çalışıyodumsanki onlar kaçıyolardı ben kovalıyodumbirden bire olmuştu bu durum bir anda hiç kimse kalmamıştı etrafımdadaha önce böyle bir sorunum yoktusonra bendüşündüm napıyorum diyeinsanlara zorla sevdiremezsin kendini sevmek isterlerse bişey yapmasanda severlerönce sen sev kendini dedim kendime
sonra yıllar önce yaptığım bir duam geldi aklıma dedim ki ''Allah'ım çevremde çok insan var ve ben kimin dostum olduğunu anlaya mıyorumbana gerçek dotlarımı göster dedim''inanırmısın
yıllar sonra zor günlerimde yanımda 3 kişi kaldı onca arkdaştanAma ben bir kazanç olarak görüyorum bu durumu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com