![]() |
Neden Bazi İnsanlar Benden Kaciyor ?
Slm arkadaslarim,
sizlere birsey sormak istiyorum, belki sizlere de böyle vakalar oluyordur varsa buraya paylasirsaniz sevinirim Sorunum su, ben sizler gibi sürekli hayirli dualar okuyorum vs. yanliz büyü, tilsim gibi seylerle ugrasmiyorum, ilisigim olmazda, fakat zaman zaman kimi insanlar benden kaciyorlar bazilardi da beni cok samimi ve güvenli buluyorlar. Örnek verecek olursam söyle söyleyeyim iki ayligina kurs görüyorum hocamiz harika anlatiyor. Mola verince kimi katilimcilar yanina gidip soru felan soruyorlar fakat konu ile ilgili oluyor bende yaninda bulunup dinliyorum ama kendim soru sorunca pek yanasmiyor gözlerime bakip bakip resmen kaciyor bayan hoca ... Anlam veremedim . Umumi disardada bazi karsilastigim insanlardada oluyor.. Acaba nedir bu ? Nicin böyle davranis sergiliyorlar ? Sizlere de böyle oluyormu ? Paylasin... |
Neden Bazi İnsanlar Benden Kaciyor ?
arkadaşım benimde bir dönem olmuştu..sebebsiz yere insanlarda soğukluk hissediyordum..ilk kez tanıştığım insanlarda bile olurdu.hani derler ya elektirik alamıyolardı galiba..bende resmen sevilmek için bir şeyler yapmaya çalışıyodum...sanki onlar kaçıyolardı ben kovalıyodum..birden bire olmuştu bu durum bir anda hiç kimse kalmamıştı etrafımda...daha önce böyle bir sorunum yoktu..sonra ben..düşündüm napıyorum diye..insanlara zorla sevdiremezsin kendini sevmek isterlerse bişey yapmasanda severler..önce sen sev kendini dedim kendime..
sonra yıllar önce yaptığım bir duam geldi aklıma dedim ki ''Allah'ım çevremde çok insan var ve ben kimin dostum olduğunu anlaya mıyorum.bana gerçek dotlarımı göster dedim''inanırmısın yıllar sonra zor günlerimde yanımda 3 kişi kaldı onca arkdaştan.Ama ben bir kazanç olarak görüyorum bu durumu. |