|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
allah, bekliyorum, için, rızası, yardımlarınızı |
![]() |
Allah Rızası İçin Yardımlarınızı Bekliyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Rızası İçin Yardımlarınızı BekliyorumArkadaşlar,Biz dört kardeşiz ben evliyim ve ailemden uzakta başka bir şehirde yaşıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Rızası İçin Yardımlarınızı Bekliyorumrabbim anacığının yardımcısı olsun ![]() ![]() ![]() ne kadar üzücü okurken dehşete kapıldım, allah büyüktür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu konuda çok bir bilgim yok ama annen kardeşlerinin üzerine, sevgi ve muhabbetin artması için ya vedud esmasını okusa sanırım iyi olur birde üzerlerine hep ayetel kürsi okusun üflesin çok tesirlidir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Rızası İçin Yardımlarınızı BekliyorumBende gerçekten üzüldüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Allah Rızası İçin Yardımlarınızı BekliyorumAllah razı olsun yasem74 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- Saolasın yeliscim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- Yaklaşık iki saat önce görüştüm yine ağlıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|