Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
istermisin, meleklerimizden, mesaj

Meleklerimizden Mesaj İstermisin?

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Meleklerimizden Mesaj İstermisin?

Merhaba Arkadaslar,

Hepimizin veya birçoğumuzun bildiği gibi, 384 Melek bizim icin görevlidir 384 Melegin 16 sı koruyucu Meleğimizdir Diğer Meleklerin ise ayrı görevleri ve özellikleri vardır

Melek kelime anlamı olarak mesaj getiren demektir Ve Arapça'da "haberci" anlamına gelmektedir

Meleklerimiz bizlere yardım etmek icin 24 saat hazırlar ve bizlerden onları cağırmamızı ve onlardan yardım istememizi beklerler çoğu zaman biz farkına varmadan bizlere mesajlar verirler Onların varlığı ile hayatımız bir çok yönde daha kolay daha rahat, ve daha güzel olabilir Onların varlığına inanmamız ve onlardan yardım istememiz buna yetecektir

Arzu edenlere BasMeleklerimizden, kart acarak, verilen mesajları iletebilirim

Yanlız altını çizerek söyluyorum Bu Fal değildir, çünkü verilen mesajlar gelecek ile ilgili değildir Sadece içinde bulduğunuz durumla ilgili size vermek istedikleri hatta verilmesi gereken mesajlardır

Son olarak sunu belirtmek istiyorum: hislerim ve sezgilerim güçlüdür, iletecegim mesajlar haricinde bulunduğunuz durum için hissetiklerimi anlatarak yorum yapabilirim

sevgiler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com