![]() |
Meleklerimizden Mesaj İstermisin?
Merhaba Arkadaslar,
Hepimizin veya birçoğumuzun bildiği gibi, 384 Melek bizim icin görevlidir. 384 Melegin 16 sı koruyucu Meleğimizdir. Diğer Meleklerin ise ayrı görevleri ve özellikleri vardır. Melek kelime anlamı olarak mesaj getiren demektir. Ve Arapça'da "haberci" anlamına gelmektedir. Meleklerimiz bizlere yardım etmek icin 24 saat hazırlar ve bizlerden onları cağırmamızı ve onlardan yardım istememizi beklerler. çoğu zaman biz farkına varmadan bizlere mesajlar verirler. Onların varlığı ile hayatımız bir çok yönde daha kolay daha rahat, ve daha güzel olabilir. Onların varlığına inanmamız ve onlardan yardım istememiz buna yetecektir. Arzu edenlere BasMeleklerimizden, kart acarak, verilen mesajları iletebilirim. Yanlız altını çizerek söyluyorum. Bu Fal değildir, çünkü verilen mesajlar gelecek ile ilgili değildir. Sadece içinde bulduğunuz durumla ilgili size vermek istedikleri hatta verilmesi gereken mesajlardır. Son olarak sunu belirtmek istiyorum: hislerim ve sezgilerim güçlüdür, iletecegim mesajlar haricinde bulunduğunuz durum için hissetiklerimi anlatarak yorum yapabilirim. sevgiler.. |