![]() |
İç Bakla Ve Enginarlı Makarna |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İç Bakla Ve Enginarlı Makarna![]() 1 paket buket makarna 4 adet enginar 1 adet soğan 400 gr ![]() Birkaç yaprak tere 1/2 demet derotu 40 ml ![]() 40 gr ![]() Taze çekilmiş karabiber Tuz İç bakla ve enginarlı makarna: Makarnayı bol tuzlu suda aldente olarak haşlayıp süzün ![]() Enginarları dörde kesin ![]() ![]() ![]() Tencereye zeytinyağını koyun, ısınınca soğanları ekleyip yumuşayıncaya kadar çevirin ![]() ![]() 200 ml ![]() ![]() ![]() ![]() Süzdüğünüz makarnaları tencereye ekleyip çevirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|