Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çiçeği, kabak, kızartması, peynirli

Peynirli Kabak Çiçeği Kızartması

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Peynirli Kabak Çiçeği Kızartması





Malzemeler:
12 adet kabak çiçeği
150 gr rendelenmiş Kars gravyeri
100 gr lor peyniri
5 dal taze kişniş
3 adet yumurta
100 gr un
200 gr tarhana
Tuz
Karabiber
Kızartmak için yağ

Hazırlanışı:
Rendelenmiş Kars gravyeri, lor peynir, ince kıyılmış taze kişniş, 1 adet yumurta, tuz ve karabiberi karıştırın Kabak çiçeklerinin içine bu karışımdan doldurun Yumurta beyazı sürerek kabak çiçeği yapraklarını kapatın ve 15-20 dk buzlukta bekletin Buzluktan çıkarınca ilk önce una ardından yumurtaya ve son olarak tarhanaya bulayın Derin bir tencerede etrafı tamamen kızarana kadar 3-5 dakika pişirin Yeşillikleri üzerine servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.