![]() |
Çeçen Mantısı, Çirgindiş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeçen Mantısı, ÇirgindişKaç Kişilik 4 Süre 45 dk ![]() Zorluk Derecesi: Kolay Kullanılan Malzemeler: [*]hamuru için;[*]un[*]su[*]tuz[*]diğer malzemeler;[*]tavuk(göğüs eti daha çok lezzet verir)[*]sarımsak[*]tavuk bulyon Hazırlık [*]İlk önce hamuru yoğurmamız lazım çünkü diğer işlemler yapılırken hamur beklerse daha bi lezzetli oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tarifin Hazırlanışı [*]Haşladığımız tavukları bir tabağa alıp içine elde ettiğimiz hamurlatı atıp haşlıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eklenmiş Resmin önizlemesi alıntıdır |
![]() |
![]() |
|