3 yemek kaşığı toz şeker + 2-3 yemek kaşığı toz şeker
3 yemek kaşığı tereyağı
4 yemek kaşığı dövülmüş ceviziçi
Pudra şekeri (üzeri için)
Tarif
[*]Elmaları rendeleyin ve tavaya alın Elmalar suyunu bırakıp çekene kadar pişirin[*]Elmalar pişince tarçını ve ezilmiş cevizleri ekleyin[*]Yufkayı tezgaha serin Terayağı eritip yufkayı yağlayın(tereyağdan bir miktar üzeri için ayırın)[*]Hazırladığınız elmalı içi yufkanın ortasına yayın[*]Yufkayı rulo şeklinde sarın Ayırdığınız tereyağı rulonun üzerine sürün Üç parmak kalınlığında keserek önceden ısıtılmış 180 derceli fırında kızarana kadar pişirin[*]Fırından aldığınız elmalı sarmaların üzerine pudra şekeri serpin
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.