![]() |
Ekmek Arası Hellim Peyniri &Amp; Kivi Suyu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ekmek Arası Hellim Peyniri &Amp; Kivi Suyu![]() 8 dilim esmer ekmek (veya Trabzon ekmeği) 400 gr hellim peyniri 2 sarı dolmalık biber 2 kırmızı dolmalık biber Bir kaç fesleğen yaprağı 1 çay kaşığı kekik 3 çorba kaşığı zeytinyağı 2 diş ezilmiş sarımsak İçecek için 8 kivi 3 su bardağı su 2 çorba kaşığı bal Ekmek arası hellim peyniri & Kivi suyu: Sarı ve kırmızı biberlerin çekirdeklerini temizleyip fırında közleyin ![]() ![]() Hellim peynirini dilimleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kivileri soyup doğrayın ve blendere alın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|