Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fesleğenli, peynirli, volovan

Peynirli Ve Fesleğenli Volovan

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Peynirli Ve Fesleğenli Volovan





12 kare milföy hamuru
Yarım demet fesleğen
1 diş sarımsak
50 gr dolmalık fıstık
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 yumurta sarısı
Tuz
2 çorba kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri
100 gr beyazpeynir
12 kiraz domates

Süslemek için
Fesleğen yaprakları

Peynirli ve fesleğenli volovan:
Milföy hamurlarını çay bardağı ağzıyla kesin Yarısını daha küçük yuvarlak bir kalıpla kesin Ortadaki parçaları çıkarın Bütün yuvarlakların üzerine halka şeklindeki milföyleri yerleştirin Üzerlerine yumurta sarısı sürün

Milföyleri hafif yağlanmış fırın tepsisine dizin Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin Sarımsağı soyup fesleğeni temizleyin Dolmalık fıstık, sarımsak, fesleğen, zeytinyağı ve tuzu robotta ezin

Beyazpeyniri rendeleyin Parmesan ve beyazpeyniri fesleğenli sosa ekleyip karıştırın Karışımı volovanların içine paylaştırın Domatesleri ortadan ikiye kesin Volovanların üzerini domates ve fesleğenle süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.