![]() |
Pazılı Yuvarlama Börek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pazılı Yuvarlama Börek![]() 4 su bardağı un 1 yumurta Yarım paket kabartma tozu 1 su bardağı ılık su Tuz İç malzeme 125 gr margarin 1 demet pazı 50 gr sıvıyağ 1 soğan 1 kahve fincanı sıvıyağ Tuz Pazılı yuvarlama börek: Unu hamur yoğurma kabına eleyin ![]() ![]() Pazı yapraklarını yıkayıp sap kısımlarını kesin ![]() ![]() Hamuru unlanmış zeminde merdane ile 2-3 mm kalınlığında açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamurun üzerini pazı yaprakları ile kaplayın ![]() ![]() ![]() Hamuru folyodan çıkarıp keskin bir bıçakla 1 cm kalınlığında dilimleyin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|