![]() |
Barbunyalı Kadayıf Böreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barbunyalı Kadayıf Böreği![]() 400 gr barbunya fasulyesi 500 gr tel kadayıf 200 gr tereyağı 2 çorba kaşığı ayçiçeğiyağı 2 diş kıyılmış sarımsak 150 gr kuşbaşı tavuk eti 2 domates 2 sivribiber 4 mantar 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 1 dolmalık sarı biber 1 dolmalık kırmızı biber 1 su bardağı soğuk süt 1 su bardağı tavuk suyu Tuz karabiber Barbunyalı kadayıf böreği: Kadayıfı geniş bir tepsiye alıp elinizle açarak yayın ![]() ![]() ![]() ![]() Sarı ve kırmızı biberleri temizleyip doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Ayçiçeği yağını tavada ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalan kaşar peynirini üzerine serpin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|