![]() |
Kayısı Lokması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kayısı Lokması![]() 300 gr patates 4 çorba kaşığı irmik Yarım su bardağı mısır nişastası 2 ![]() 1 kahve fincanı bal 1 yumurta 2 kahve fincanı toz şeker Yarım çay kaşığı kabartma tozu 400 gr kuru kayısı 1 çay kaşığı tarçın 1 ![]() fındık ve antep fıstığı karışımı 1 çorba kaşığı tarçın ve pudra şeker karışımı 1 tutam tuz Kayısı lokması: Patatesleri yıkayıp yumuşayana kadar haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayısıları yumuşayana kadar haşlayıp ortadan ikiye ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|