![]() |
Peynirli Ve Haşhaşlı Bisküviler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Peynirli Ve Haşhaşlı Bisküviler![]() 150 gr tereyağı 165 gr un 150 gr rendelenmiş parmesan peyniri 1 çay kaşığı tuz Karabiber 3~4 yemek kaşığı buzlu su üzeri için 1 yumurta Haşhaş tohumu Peynirli ve haşhaşlı bisküviler: Tereyağı, un, peynir, tuz ve karabiberi mutfak robotunda 1-2 dakika karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Yumurtayı hafif çırpın ve fırçayla hamurun her tarafına sürün ![]() ![]() ![]() Tepsiyi 30-35 dakika buzdolabında beklettikten sonra 180 dereceye ayarlanmış fırında yaklaşık 20 dakika pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|