![]() |
Soslu Soğuk Balık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soslu Soğuk Balık![]() 750 gr beyaz etli balık 4 su bardağı su 2 çorba kaşığı elma sirkesi 10 adet karabiber tanesi 1 havuç 1 soğan 1 çay kaşığı kekik Sos için: 1 soğan 3 domates 2 diş sarımsak 1 çorba kaşığı zeytinyağı 3-4 dal maydanoz Karabiber Tuz Soslu soğuk balık: Bir tencereye 4 su bardağı suyu döküp balık ve kekik haricindeki diğer haşlama malzemelerini ilave ederek kaynatın ![]() ![]() Kaynatıp soğuttuğunuz suya, temizlenmiş balığı ilave edip çok kısık ateşte kaynatın ![]() ![]() ![]() 1 soğan, 3 domates, 2 diş sarımsak, 1 kaşık zeytinyağı ve maydanozu blenderden geçirip sosu hazırlayın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|