![]() |
Fener Kavurma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fener Kavurma![]() 1 kilo fener balığı fileto 1 soğan 1 dolmalık sarıbiber 3 sivribiber 50 gr yeşil zeytin 4 diş sarımsak 1 limon Yarım demet maydanoz 1 çorba kaşığı soya sosu 1 çay kaşığı taze biberiye 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı safran 5 kiraz domates Fener kavurma: Fener balığını ufak parçalara doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taze biberiye, dilimlenmiş yeşil zeytin, soya sosu, kekik ve safranı bir kase de karıştırın ![]() Tereyağını tavada eritip soğan, sarımsaklar, biberler ve balık etlerini kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|