Parmesan Kasesi Ve Fener Carpaccio |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Parmesan Kasesi Ve Fener Carpaccio200 gr fener balığı filetosu 4 dal taze kekik 4 dal fesleğen 4 dal dereotu 4 dal maydanoz 1 limon 100 gr Akdeniz yeşilliği 30 gr toz parmesan Deniz tuzu Susamlı grissini Parmesan kasesi ve fener carpaccio: Balığı ayıklayın Ufak doğranmış taze baharatlara ve deniz tuzuna bulayıp derin dondurucuda bekletin Kızgın tavada toz parmesanı çay tabağı büyüklüğünde ve 1 mm kalınlığında bir yüzü kavruluncaya kadar pişirin Ters çevirip aynı genişlikte ters duran bir bardağın üzerine alın ve sertleşmesini bekleyin Parmesan kasesinin içine Akdeniz yeşilliklerini yerleştirin Dondurucudaki balığı 1 mm'lik parçalar halinde ince kesin Grissini ile süsleyip, salatayla birlikte servis yapın |
|