![]() |
Parmesan Kasesi Ve Fener Carpaccio
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
200 gr fener balığı filetosu 4 dal taze kekik 4 dal fesleğen 4 dal dereotu 4 dal maydanoz 1 limon 100 gr Akdeniz yeşilliği 30 gr toz parmesan Deniz tuzu Susamlı grissini Parmesan kasesi ve fener carpaccio: Balığı ayıklayın. Ufak doğranmış taze baharatlara ve deniz tuzuna bulayıp derin dondurucuda bekletin. Kızgın tavada toz parmesanı çay tabağı büyüklüğünde ve 1 mm kalınlığında bir yüzü kavruluncaya kadar pişirin. Ters çevirip aynı genişlikte ters duran bir bardağın üzerine alın ve sertleşmesini bekleyin. Parmesan kasesinin içine Akdeniz yeşilliklerini yerleştirin. Dondurucudaki balığı 1 mm'lik parçalar halinde ince kesin. Grissini ile süsleyip, salatayla birlikte servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.