Kuşkonmaz Üzerinde Graten Halibut Balığı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuşkonmaz Üzerinde Graten Halibut Balığı![]() 300 gr halibut fileto 2 kırmızı dolmalık biber 2 sarı dolmalık biber 2 domates 1 5 kabak8 dal haşlanmış kuşkonmaz 1 tatlı kaşığı hardal 40 gr tereyağı 40 ml krema 1 yumurta sarısı Yarım çay bardağı zeytinyağı 30 gr galeta unu Tuz Kuşkonmaz üzerinde graten halibut balığı: Ufak bir kapta yumurta sarısı, galeta unu, krema yumuşatılmış tereyağı ve hardalı iyice karıştırın Sebzeleri yıkayıp ufak doğrayın Bir tavada zeytinyağı ile soteleyin Tuzla tatlandırın![]() Halibutu diğer bir tavada 2 dakika soteleyin Üzerine hardallı karışımdan sürün Sebzeleri servis tabağına alın Üzerine halibutu yerleştirip servis yapın
|
|
|
|