![]() |
Kuşkonmaz Üzerinde Graten Halibut Balığı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuşkonmaz Üzerinde Graten Halibut Balığı![]() 300 gr halibut fileto 2 kırmızı dolmalık biber 2 sarı dolmalık biber 2 domates 1 ![]() 8 dal haşlanmış kuşkonmaz 1 tatlı kaşığı hardal 40 gr tereyağı 40 ml krema 1 yumurta sarısı Yarım çay bardağı zeytinyağı 30 gr galeta unu Tuz Kuşkonmaz üzerinde graten halibut balığı: Ufak bir kapta yumurta sarısı, galeta unu, krema yumuşatılmış tereyağı ve hardalı iyice karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Halibutu diğer bir tavada 2 dakika soteleyin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|