![]() |
Kuşkonmaz Üzerinde Graten Halibut Balığı
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
300 gr halibut fileto 2 kırmızı dolmalık biber 2 sarı dolmalık biber 2 domates 1.5 kabak 8 dal haşlanmış kuşkonmaz 1 tatlı kaşığı hardal 40 gr tereyağı 40 ml krema 1 yumurta sarısı Yarım çay bardağı zeytinyağı 30 gr galeta unu Tuz Kuşkonmaz üzerinde graten halibut balığı: Ufak bir kapta yumurta sarısı, galeta unu, krema yumuşatılmış tereyağı ve hardalı iyice karıştırın. Sebzeleri yıkayıp ufak doğrayın. Bir tavada zeytinyağı ile soteleyin. Tuzla tatlandırın. Halibutu diğer bir tavada 2 dakika soteleyin. Üzerine hardallı karışımdan sürün. Sebzeleri servis tabağına alın. Üzerine halibutu yerleştirip servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.