Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kırlangıç, pilaki, tarhunlu

Tarhunlu Kırlangıç Pilaki

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tarhunlu Kırlangıç Pilaki





1 kg kırlangıç balığı
Yarım litre su
1 domates
1 soğan
1 havuç
3 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tarhun
50 gr kaşarpeyniri
4 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz
tane karabiber

Tarhunlu kırlangıç pilaki:
Balığı temizleyip yıkayın ve süzün Domates, soğan ve havucu temizleyip jülyen doğrayın Sarımsakları soyup ezin Kaşarpeynirini rendeleyin

Balığı pilakiye uygun, sığ bir tencereye alın Üzerine domates, soğan, havuç, sarımsak, zeytinyağı ve yarım litre suyu ilave edin Tuz ve tane karabiberle tatlandırın

20 dakika, balıklar yumuşayana kadar pişirin Balığı servis tabağına alıp rendelenmiş kaşarpeyniri serpiştirin Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.