![]() |
Kemik Üstü Sebzeli Dülger |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kemik Üstü Sebzeli Dülger![]() 50 gr tereyağı 1 kg dülger balığı 5 kültür mantarı 3 diş sarımsak 2 çarliston biber 1 kırmızıbiber 6 kiraz domates 1 çay kaşığı kırmızı pul biber 1 yemek kaşığı soya sosu 1 çay kaşığı kekik Tuz karabiber Kızartmak için Ayçiçeği yağı Kemik üstü sebzeli dülger: Dülger balığının etlerini fileto şeklinde ayıklayın ve geniş bir kızartma tavasında ayçiçeği yağı ile kızartın ![]() ![]() ![]() Mantarları ikiye kesin ![]() ![]() ![]() ![]() Kızarmış balığı ayrı bir tavaya alıp üzerine kiraz domates, pul biber, kekik, soya sosu ilave edip harmanlayın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|