Meyveli Pavlova |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Meyveli PavlovaPAVLOVA İÇİN 4 yumurta akı 220 gr pudraşeker 1 tutam tuz KREMA İÇİN 200 ml krema 1 kahve fincanı pudraşeker ÜZERİ İÇİN 1 kivi Böğürtlen Frenküzümü Frambuaz Nane yaprakları Meyveli pavlova: Fırını 110 dereceye ayarlayın Yumurta aklarını temiz ve kuru bir kapta 3 dakika çırpın Şekeri azar azar ilave ederek çırpmaya devam edin Fırın tepsisine yağlı kağıt serin ve karışımı yuvarlak bir tepsiye aktarın Fırın kapağını hafif aralık bırakarak 1 saat pişirin Fırının içinde soğutun Kremayı şekerle çırpın ve pavlovanın üzerine yayın Üzerini dilimlenmiş kivi, frenküzümü, böğürtlen, frambuaz ve nane yapraklarıyla süsleyerek servis yapın |
|