![]() |
Keler Haşlaması (Tahiti) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keler Haşlaması (Tahiti)Kullanılacak malzeme (4 kişi için): 1 kilo keler balığı, 3 limonun suyu, rendelenmiş küçük bir baş soğan, 1/2 bardak zeytinyağı, 1 olgun iri domates, 1 tatlı kaşığı kekik, 1 dolmalık kırmızı biber, yeteri kadar tuz ![]() Yapımı: Balıkçılarda dilim dilim kesilmiş olarak satılmakta olan keleri iyice yıkadıktan sonra tuzlayıp bir kenara bırakın, suyu süzülsün ![]() Balığın suyu süzülünce bunu bir kaba koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beri yanda domatesi sıkıp suyunu alın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|