![]() |
Yaninda Bir Cin Bile Kalmazmis |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaninda Bir Cin Bile KalmazmisAz önce okudum facebookta biri yazmis ki: "Vallahü galibun ala emrihi" bunu 13 kere okuyup dısarı doğru hoh deyip üflerseniz 1tanesı bıle kalmaz ![]() "Vallahu Galibun ala emrihi" " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Yusuf Suresi,Ayet 21 den) Bir bilgisi olan var mi bu ayet ile ilgili? Anlamini buldugum sitede sınava girmeden önce 75 defa söylenmeli diye yazmislar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaninda Bir Cin Bile Kalmazmisyesil Nickli Üyeden Alıntı Az önce okudum facebookta biri yazmis ki: "Vallahü galibun ala emrihi" bunu 13 kere okuyup dısarı doğru hoh deyip üflerseniz 1tanesı bıle kalmaz ![]() "Vallahu Galibun ala emrihi" " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Yusuf Suresi,Ayet 21 den) Bir bilgisi olan var mi bu ayet ile ilgili? Anlamini buldugum sitede sınava girmeden önce 75 defa söylenmeli diye yazmislar ![]() vallâhu gâlibun alâ emrihî ve lâkinne ekseren nâsi lâ ya’lemun(ya’lemune) Ve Allah, emrinde gâlip olandır ![]() Böylece Yusuf'un kaderinin sonucunu Allahû Tealâ ortaya koyuyor ![]() ![]() ![]() Ayet, Havas çalışmaları dahilindedir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaninda Bir Cin Bile KalmazmisSAKLIBAHÇE Nickli Üyeden Alıntı vallâhu gâlibun alâ emrihî ve lâkinne ekseren nâsi lâ ya’lemun(ya’lemune) Ve Allah, emrinde gâlip olandır ![]() Böylece Yusuf'un kaderinin sonucunu Allahû Tealâ ortaya koyuyor ![]() ![]() ![]() Ayet, Havas çalışmaları dahilindedir yorumunuz icin tsk ederim ![]() alinti yaptigim kisi ile irtibata gectim bana dedi ki ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|