![]() |
Yaninda Bir Cin Bile Kalmazmis
Az önce okudum facebookta biri yazmis ki:
"Vallahü galibun ala emrihi" bunu 13 kere okuyup dısarı doğru hoh deyip üflerseniz 1tanesı bıle kalmaz. "Vallahu Galibun ala emrihi" "...Allah dilediğini yapmakta mutlak galiptir... (Yusuf Suresi,Ayet 21 den) Bir bilgisi olan var mi bu ayet ile ilgili? Anlamini buldugum sitede sınava girmeden önce 75 defa söylenmeli diye yazmislar. |
yesil Nickli Üyeden Alıntı Az önce okudum facebookta biri yazmis ki: "Vallahü galibun ala emrihi" bunu 13 kere okuyup dısarı doğru hoh deyip üflerseniz 1tanesı bıle kalmaz. "Vallahu Galibun ala emrihi" "...Allah dilediğini yapmakta mutlak galiptir... (Yusuf Suresi,Ayet 21 den) Bir bilgisi olan var mi bu ayet ile ilgili? Anlamini buldugum sitede sınava girmeden önce 75 defa söylenmeli diye yazmislar. vallâhu gâlibun alâ emrihî ve lâkinne ekseren nâsi lâ ya’lemun(ya’lemune) Ve Allah, emrinde gâlip olandır. Ve lâkin insanların çoğu bilmezler Böylece Yusuf'un kaderinin sonucunu Allahû Tealâ ortaya koyuyor. Mısır'da onu, ona kıymet verecek olan birisi satın almış, onu evlât edinmeyi dahi düşünüp hanımına: "Onun yerini iyi hazırla, ona ikramda bulun." demiştir. Ayet, Havas çalışmaları dahilindedir |
SAKLIBAHÇE Nickli Üyeden Alıntı vallâhu gâlibun alâ emrihî ve lâkinne ekseren nâsi lâ ya’lemun(ya’lemune) Ve Allah, emrinde gâlip olandır. Ve lâkin insanların çoğu bilmezler Böylece Yusuf'un kaderinin sonucunu Allahû Tealâ ortaya koyuyor. Mısır'da onu, ona kıymet verecek olan birisi satın almış, onu evlât edinmeyi dahi düşünüp hanımına: "Onun yerini iyi hazırla, ona ikramda bulun." demiştir. Ayet, Havas çalışmaları dahilindedir yorumunuz icin tsk ederim. alinti yaptigim kisi ile irtibata gectim bana dedi ki. bu ayeti okudugunda cin padisahlari gelip alip gidiyormus cinleri. ama kesin cözüm degilmis anlikmis kortugun zaman falan oku dedi. |