Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değişmek, inancını, isteyenlere, kaybetmiş, umudunu

Umudunu Ve İnancını Kaybetmiş Ve Değişmek İsteyenlere..

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Umudunu Ve İnancını Kaybetmiş Ve Değişmek İsteyenlere..

arkadaşlar size 2 kitap önermek istiyorum

erdal demirkıran 'ben dünyanın en akıllı insanıyım'bu kitapta sizi motive debilecek herşeyi bulacaksınızuyku sorunundan tutun da inancın gücüne kadar herşeyi bululabilirsinizharika bi kitaptı

anthonny robbins 'içindeki devi uyandır'bu kitap bir bestsellerkarar nasıl veririrhayatta değişim nasıl yapılıro kadar acı çekmemize rağmen neden değişmeyizbi sürü zor sandığımız problemlerin çözümleri o kadar kolay bi dille anlatılmış ki inanamazsınız

her ikisinde de pratik egzersizler varbeynimizin çalışma performansını artıracak kolay öğretiler

artık değişmek istiorumbu böle devam edemez diosanız ve nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız ya da içinizde o enerjiyi bulamamışsanız tam size göreben bu iki kitaptan öğrendiklerimi hem kendi hayatıma uyguluyorum hem de iki kuzenime uyguladımikisi de ertesi gün kendilerini çok ii hissettiklerini sölediler

okumanızı şiddetle öneririrmgerçekten hiç birşey sandığımız kadar zor değil arkadaşlarkendinize bir şans verin bu kitapları kendinize hediye edinçok şey öğreneceksiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com