![]() |
Umudunu Ve İnancını Kaybetmiş Ve Değişmek İsteyenlere..
arkadaşlar size 2 kitap önermek istiyorum.
erdal demirkıran 'ben dünyanın en akıllı insanıyım'....bu kitapta sizi motive debilecek herşeyi bulacaksınız.uyku sorunundan tutun da inancın gücüne kadar herşeyi bululabilirsiniz.harika bi kitaptı. anthonny robbins 'içindeki devi uyandır'..bu kitap bir bestseller.karar nasıl veririr.hayatta değişim nasıl yapılır.o kadar acı çekmemize rağmen neden değişmeyiz.bi sürü zor sandığımız problemlerin çözümleri o kadar kolay bi dille anlatılmış ki inanamazsınız.. her ikisinde de pratik egzersizler var.beynimizin çalışma performansını artıracak kolay öğretiler. artık değişmek istiorum.bu böle devam edemez diosanız ve nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız ya da içinizde o enerjiyi bulamamışsanız tam size göre.ben bu iki kitaptan öğrendiklerimi hem kendi hayatıma uyguluyorum hem de iki kuzenime uyguladım.ikisi de ertesi gün kendilerini çok ii hissettiklerini sölediler. okumanızı şiddetle öneririrm.gerçekten hiç birşey sandığımız kadar zor değil arkadaşlar.kendinize bir şans verin bu kitapları kendinize hediye edin.çok şey öğreneceksiniz |