Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bildiginiz, kitaplari, tasavvuf, önerirmisiniz

Bana Bildiginiz Tasavvuf Kitaplari Önerirmisiniz

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

arkadaslar tasavvuf kitaplarinin ve dua kitaplarinin hepsini almak istiyorumkütüphanem cok genis ama sizin okudugunuz bizim bilmediklerimiz vardirbegendiniz tasavvuf ve dualrla ilgili kitaplar varsa tavsiye edeceginiz

misal envarül askin
delali hayrat
gizli ilimler
semsul marif
dua ve havvas ansiklopedisi
kurani kerim havvasi-imam yafii
dua ve havvas-nusretül cunud

yani böyle bildiginiz bir cok kitap mutlaka vardirmisal kenzul havvas ve gizliilimler kitaplari nasil bilgisi olan varmitehlikeli diyorlarherkes okuyamaz felandogrumudur
burdan tavsiye edeceginiz kitaplari almak istiyorumokumak istiyorumhadisler aciklamalari tasavvuf ve genis bilgi edinecegim kitaplarilginizi ceken bana burdan yazarmisiniz rica etsem

konuyu burya actim uygun yer degilse eger özür dilerim arkadaslargerekli düzenemeleri yaparsiniz artik

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-16-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

bence evinde gizli ilimler tarzinda kitaplari bulundurman gereksiz çünkü yazilanlari uygulayamazsin veya içerlik olarak noksandir Piysada satis rekor kirsada günümüz insani uygulayamiyor o yüzden basini agritma derim Kendi evimde bir sürü Arif Pamuk ve Yusuf Tavasli`nin dua eserleri var onlara bakip uygun durumuma gelen ayeti veya dua`yi kopye edip okuyorum Digerlerine gerek yok bence
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-16-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Semerkand yayınlarından

Arifler Yolunun Edepleri
Kuşeyri Rİsalesi
Kaynaklarıyla TAsavvuf
Tasavvuf ve AKıl
Tasavvuf ve Tövbe

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-16-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

FUTUHU’L - GAYB - Abdulkadir Geylani Hazretleri (ks) ben netten okuyorumkitabını bulursan ne ala
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com