![]() |
Bana Bildiginiz Tasavvuf Kitaplari Önerirmisiniz
arkadaslar tasavvuf kitaplarinin ve dua kitaplarinin hepsini almak istiyorum...kütüphanem cok genis ama sizin okudugunuz bizim bilmediklerimiz vardir...begendiniz tasavvuf ve dualrla ilgili kitaplar varsa tavsiye edeceginiz...
misal envarül askin delali hayrat gizli ilimler semsul marif dua ve havvas ansiklopedisi kurani kerim havvasi-imam yafii dua ve havvas-nusretül cunud yani böyle bildiginiz bir cok kitap mutlaka vardir...misal kenzul havvas ve gizliilimler kitaplari nasil bilgisi olan varmi...tehlikeli diyorlar..herkes okuyamaz felan...dogrumudur... burdan tavsiye edeceginiz kitaplari almak istiyorum...okumak istiyorum...hadisler aciklamalari tasavvuf ve genis bilgi edinecegim kitaplar...ilginizi ceken ...bana burdan yazarmisiniz rica etsem.. konuyu burya actim uygun yer degilse eger özür dilerim arkadaslar...gerekli düzenemeleri yaparsiniz artik... |
bence evinde gizli ilimler tarzinda kitaplari bulundurman gereksiz çünkü yazilanlari uygulayamazsin veya içerlik olarak noksandir.. Piysada satis rekor kirsada günümüz insani uygulayamiyor o yüzden basini agritma derim. Kendi evimde bir sürü Arif Pamuk ve Yusuf Tavasli`nin dua eserleri var onlara bakip uygun durumuma gelen ayeti veya dua`yi kopye edip okuyorum... Digerlerine gerek yok bence..
|
Semerkand yayınlarından
Arifler Yolunun Edepleri Kuşeyri Rİsalesi Kaynaklarıyla TAsavvuf Tasavvuf ve AKıl Tasavvuf ve Tövbe |
FUTUHU’L - GAYB - Abdulkadir Geylani Hazretleri (k.s.) ben netten okuyorum..kitabını bulursan ne ala...
|