![]() |
Derslere Gore Hocaların Tehditleri |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
Derslere Gore Hocaların TehditleriMatematik=> oğlum senin o kafanı 5'e böler, y=3x+4 bağlantısına göre vücudunu eklemlere ayırırım ![]() Biyoloji=> çocuğum senin DNA yapını bozar, hücrelerindeki mitokondrileri yok ederek enerjisiz bırakırım, terliksi haywana dönersin ona göre ![]() Tarih=> Bana bakın Deli İbrahim'in torunları, sizi Ankara Sawaşından çıkmış Beyazıt'a çewiririm ![]() ![]() Resim=> Çenesi fazla düşeni tahtaya kaldırır modellik yaptırırım ![]() Coğrafya=> Oğlum, yörüngeden çıkma! Yoksa seni enlem we boylamına ayırır, 26-45 doğu meridyenine sürer we akabinde 6,5 şiddetinde bi şamar patlatırım ![]() ![]() Edebiyat=> Hiç mübalağa etmiyorum ![]() ![]() Kimya=> Bakın, kafamı bozmayın! Sizi atomlarınıza ayırır, oksijen yerine sözlüde iyot yuttururum ![]() ![]() Beden=> Bak nasıl konuşuyor hala!! Bakın, şimdi size kulağı amuda kalkmış öğrenci göstereceğim ![]() Müzik=> Biraz daha konuşmaya dewam ederseniz, saz sapıyla hepinizin ensurumantal olarak notolarını çıkarır, solfejik beraber we solo wuruşlarınızı da lük olarak yaparım haa!! Bakın o zmn nasıl miskin kuzulara dönüyorsunuz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bessraa
|
![]() Edebiyat=> Hiç mübalağa etmiyorum ![]() ![]() güsselldi saoll |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
angelesdream
|
![]() Beden=> Bak nasıl konuşuyor hala!! Bakın, şimdi size kulağı amuda kalkmış öğrenci göstereceğim ![]() :)) sağol güzeldi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
puslu
|
![]() Resim=> Çenesi fazla düşeni tahtaya kaldırır modellik yaptırırım ![]() bu muthiş işte sonra renk patlıcan moru:) eline sağlık rahatsız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ergenekon
|
![]() Kimya=> Bakın, kafamı bozmayın! Sizi atomlarınıza ayırır, oksijen yerine sözlüde iyot yuttururum ![]() ![]() Kimyacı mı Simyacı mı hoca belli değil ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
yosun_26
|
![]() Tarih=> Bana bakın Deli İbrahim'in torunları, sizi Ankara Sawaşından çıkmış Beyazıt'a çewiririm ![]() çok güzel yaa saol rahatsıZz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
J_TERRY
|
![]() Matematik=> oğlum senin o kafanı 5'e böler, y=3x+4 bağlantısına göre vücudunu eklemlere ayırırım ![]() zaten hesaplamak en buyuk ceza
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
tatia27
|
![]() Beden=> Bak nasıl konuşuyor hala!! Bakın, şimdi size kulağı amuda kalkmış öğrenci göstereceğim hoş olmuş eline saglık
|