![]() |
Derslere Gore Hocaların Tehditleri
Matematik=> oğlum senin o kafanı 5'e böler, y=3x+4 bağlantısına göre vücudunu eklemlere ayırırım.
Biyoloji=> çocuğum senin DNA yapını bozar, hücrelerindeki mitokondrileri yok ederek enerjisiz bırakırım, terliksi haywana dönersin ona göre. Tarih=> Bana bakın Deli İbrahim'in torunları, sizi Ankara Sawaşından çıkmış Beyazıt'a çewiririm.Hüdawendigar sizi kurtaramaz, bilmiş olasınız. Resim=> Çenesi fazla düşeni tahtaya kaldırır modellik yaptırırım. Coğrafya=> Oğlum, yörüngeden çıkma! Yoksa seni enlem we boylamına ayırır, 26-45 doğu meridyenine sürer we akabinde 6,5 şiddetinde bi şamar patlatırım. Kafanda oluşacak fay hattından sen sorumlusun. Edebiyat=> Hiç mübalağa etmiyorum. Seni edebi bir parça olarak parçalar, bir güzel gazelini okurum. Kimya=> Bakın, kafamı bozmayın! Sizi atomlarınıza ayırır, oksijen yerine sözlüde iyot yuttururum. Hasan 2 Salak Osman 4'e dönersiniz. Beden=> Bak nasıl konuşuyor hala!! Bakın, şimdi size kulağı amuda kalkmış öğrenci göstereceğim. Müzik=> Biraz daha konuşmaya dewam ederseniz, saz sapıyla hepinizin ensurumantal olarak notolarını çıkarır, solfejik beraber we solo wuruşlarınızı da lük olarak yaparım haa!! Bakın o zmn nasıl miskin kuzulara dönüyorsunuz... |
Edebiyat=> Hiç mübalağa etmiyorum. Seni edebi bir parça olarak parçalar, bir güzel gazelini okurum. güsselldi saoll |
Beden=> Bak nasıl konuşuyor hala!! Bakın, şimdi size kulağı amuda kalkmış öğrenci göstereceğim.
:)) sağol güzeldi... |
Resim=> Çenesi fazla düşeni tahtaya kaldırır modellik yaptırırım.
bu muthiş işte sonra renk patlıcan moru:) eline sağlık rahatsız... |
Kimya=> Bakın, kafamı bozmayın! Sizi atomlarınıza ayırır, oksijen yerine sözlüde iyot yuttururum. Hasan 2 Salak Osman 4'e dönersiniz.
Kimyacı mı Simyacı mı hoca belli değil. Çok hoş espiriler. Teşekkürler. |
Tarih=> Bana bakın Deli İbrahim'in torunları, sizi Ankara Sawaşından çıkmış Beyazıt'a çewiririm.Hüdawendigar sizi kurtaramaz,bilmiş olasınız
çok güzel yaa saol rahatsıZz |
:)))) güzelmiş teşekkürler
|
Matematik=> oğlum senin o kafanı 5'e böler, y=3x+4 bağlantısına göre vücudunu eklemlere ayırırım.
zaten hesaplamak en buyuk ceza |
saol paylaşımın için
|
Beden=> Bak nasıl konuşuyor hala!! Bakın, şimdi size kulağı amuda kalkmış öğrenci göstereceğim
hoş olmuş eline saglık |