![]() |
Bir Garip Aşk Hikayesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Garip Aşk HikayesiBir garip ask hikayesi ![]() ![]() ![]() Bir zamanlar birinle tanistim ben daha 17 o ise 20 yasindaydi ![]() ![]() mutluyduk baslarda sonra aradan 2 ay gecti ben aileme acildim ailem hos gordu onu evimize davet ettiler ![]() ![]() hergun bize gelip gidiyordu ama zaman gectikce ailem ondan bikmaya basladi, artik kendinlerine zaman ayirmiyorum diye sikayet ettiler ![]() ![]() erkek arkadasima dedim bak dikkat et ailem sana cok kiziyor bu siralar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aradan zaman gecti ailem durmadan herseye karisti onun sacina cok modern olusuna ![]() ![]() ![]() yani ailemde cok modern ama oyle bir damat olamazmis ![]() ![]() ![]() beni mutlu yapiyordu o en onemlisidi ![]() ![]() ![]() sonra ailesi geldi istedi beni ondan 2 ay sonrada nisanimiz oldu ![]() ![]() ![]() benim ailem mutlu degildi ben daha iyilerine layikmissim daha yakisiklilara ![]() ![]() ![]() nisanliydik ![]() ![]() ![]() herseyi problem yapti ailelerin arasi acildi ![]() ![]() aileme cok karsi geldim cunku haksizlardi ![]() ![]() en iyisi bir an once dugun yapalim da daha fazla problem olmadan ![]() ![]() gecen ay dediler mart 26 salon var dugugu ozamana istiyoruz ![]() ![]() hazirliklilar baslamisti ![]() ![]() ![]() hazirdi ![]() ![]() herseyden bir problem cikartiyordu ![]() ![]() tabiki cok stresse girdik ![]() ![]() ![]() birbirimizi kirmaya basladik ![]() ![]() ben ailemden cok onu tercih ettim ![]() ![]() ![]() tartisma ayrilmamiza sebeb oldu ![]() ![]() gucu yok aileme karsi benimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mutsuz olan biziz simdi ![]() ![]() ![]() nisanlim yani ex nisanlim diyeyim bana diyor 1 sene boyunda konusmayalim ailen kendine gelsin yeniden baslariz herseye ![]() ![]() ![]() ![]() yaninda olmak istiyorum 1 sene konusmadan dayanamamki ben ![]() ![]() ![]() bilmiyorum ![]() ![]() ![]() odamda ,cegizlerim odamda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BITTI ![]() ![]() ![]() ![]() birakti ![]() ![]() ![]() ![]() ama dedigim gibi insan 1 sene konusmadan yapabilirmi ? ben yapamam!!! sizin goruslerinizi ogrenebilirmiyim cok zor durumdayim ![]() ![]() ALINTIDIR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|