Erkek Ve Evlilik :)) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkek Ve Evlilik :))6 hafta da: Seni seviyorum6 ay da: tabii ki seni seviyorum6 yil da: Seni sevmesem coktan ceker giderdim6 hafta da: Askim, ben geldim6 ay da: Selam!6 yil da: Annen ne yemek yapmis?6 hafta da: Zahmet etme, ben acarim6 ay da: Ben acayim mi kapiyi6 yil da: Yaw su kapiya baksaniza6 hafta da: Askim Ayse telefonda6 ay da: Seni ariyorlar6 yil da: TELEFOOOOOOOOOOOOOON!!6 hafta da: Zor bir cocukluk geçirmişsin 6 ay da: Senin anan da cins ha6 yil da: Ulan tamda anana cekmissin6 hafta da: Bu yaz seni Venedik'e goturecegim6 ay da: Tatilde Ankara'ya gitsek ne olur?6 yil da: Niye? evin suyu mu cikti?6 hafta da: Hangi filmi görmek istersin?6 ay da: Evita'ya gidelim mi?6 yil da: Evita'yi gör, ben çok beğendim 6 hafta da: Üzülme sevgilim, leke yapmaz6 ay da: Dikkat etsene yahu! 6 yil da:Amma da sakarsın be kadın!6 hafta da: Ben pek bu fikirde değilim 6 ay da: Bu konuda yanlış düşünüyorsun 6 yil da: Saçma sapan konuşma, Alla'sen 6 hafta da: Yaptığın yemeklere de bayılıyorum 6 ay da: Bu aksam ne yiyoruz? 6 yil da: Gene mi makarna! 6 hafta da: Bu elbise sana çok yakışmış 6 ay da: Bir elbise daha mi aldın? 6 yil da: Kaç para verdin buna? 6 hafta da: Özür dileyecek bir şey yapmadın ki 6 ay da: Biraz dikkat etsene be kızım 6 yil da: Hay senin eline![]() ![]() 6 hafta da: Bu yüzüğü inşallah seversin 6 ay da: Resim çerçevesi aldım, her zaman lazım 6 yil da: Su parayla kendine bir şey al
|
|
|
|