![]() |
Erkek Ve Evlilik :))
6. hafta da: Seni seviyorum
6. ay da: tabii ki seni seviyorum 6. yil da: Seni sevmesem coktan ceker giderdim 6. hafta da: Askim, ben geldim 6. ay da: Selam! 6. yil da: Annen ne yemek yapmis? 6. hafta da: Zahmet etme, ben acarim 6. ay da: Ben acayim mi kapiyi 6. yil da: Yaw su kapiya baksaniza 6. hafta da: Askim Ayse telefonda 6. ay da: Seni ariyorlar 6. yil da: TELEFOOOOOOOOOOOOOON!! 6. hafta da: Zor bir cocukluk geçirmişsin 6. ay da: Senin anan da cins ha 6. yil da: Ulan tamda anana cekmissin 6. hafta da: Bu yaz seni Venedik'e goturecegim 6. ay da: Tatilde Ankara'ya gitsek ne olur? 6. yil da: Niye? evin suyu mu cikti? 6. hafta da: Hangi filmi görmek istersin? 6. ay da: Evita'ya gidelim mi? 6. yil da: Evita'yi gör, ben çok beğendim 6. hafta da: Üzülme sevgilim, leke yapmaz 6. ay da: Dikkat etsene yahu! 6. yil da:Amma da sakarsın be kadın! 6. hafta da: Ben pek bu fikirde değilim 6. ay da: Bu konuda yanlış düşünüyorsun 6. yil da: Saçma sapan konuşma, Alla'sen 6. hafta da: Yaptığın yemeklere de bayılıyorum 6. ay da: Bu aksam ne yiyoruz? 6. yil da: Gene mi makarna! 6. hafta da: Bu elbise sana çok yakışmış 6. ay da: Bir elbise daha mi aldın? 6. yil da: Kaç para verdin buna? 6. hafta da: Özür dileyecek bir şey yapmadın ki 6. ay da: Biraz dikkat etsene be kızım 6. yil da: Hay senin eline... 6. hafta da: Bu yüzüğü inşallah seversin 6. ay da: Resim çerçevesi aldım, her zaman lazım 6. yil da: Su parayla kendine bir şey al |