07-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Neden Seviyorum
SeNi NeDen SeViYoRuM?
Karsilikli mutlu oluyorduk beraberken  Konusuyorduk, gülüyorduk Her seyi paylasiyorduk Bir animiz ayri geçmiyordu Kalbimi çarptiriyordun deli deli Kokun aliyordu beni benden Dakikalarca göz göze bakisir anlardik birbirimizi Gün olur sevincimizi, gün olur hüznümüzü  Hiçbir sey önemli degildi birbirimizden baska Hiç ama hiçbir sey  Evet tüm bunlardi seni sevmeme ama delice sevmeme sebep Daha ne olsundu Yoktu o anlarda benden daha mutlusu
Yoksun yanim da Ama hâlâ seviyorum seni yanimda olmasan da, ilk anlardaki ve yanimda oldugun anlardaki heyecanimla  Hatta daha fazla tutkuyla  Iste ben de bunu anlamiyorum Yoksun, bana aci veriyorsun Canimi acitiyorsun yoklugunla Her yerde bir animiz agliyor, benimle birlikte Nefes alamiyorum Kolum, kanadim kirilmis  Anlamsiz her sey Kalbimde dayanilmaz bir aci 
Tüm bunlara ragmen seni hala sevmek  
Aklima geldiginde gülümsemeye çalisiyorum, güzel anlarimizi düsünerek  Ama olmuyor Bogazim dügümleniyor, durmuyor gözyaslarim  Özlüyorum seni    
Aaaaahhhh! Bizim Sarkimiz çaliyor su an Bazen dans ettigimiz, bazen beraber söyledigimiz, bazen de susup, elele dinledigimiz 
Bu hoyrat hayat karsisinda sendin benim dinginligim
Bana aski ögreten, deli deli söyleten sensin Simdi yüregimden yaralayip, gece gündüz inletensin Beni sevdalara koymustu gözlerin, simdi dayanilmiyor hasretin  
Iste yine ayni soru Bunlara ragmen seni neden seviyorum? Düsünüyorum Seninle beraberken yasadiklarimizi, gittikten sonra da bana yasattiklarini düsünüyorum da  Insan, kalbini, canini acitan seylere hep daha çok deger veriyor Kalbi orada atiyor Benimki de bu durum 
Yani seni neden sevdigimin cevabi burada sakli sanirim Kalbimi, canimi acittigin için  
Canimi acitsan da  Beni bu hallere koysan da  Evet  Seni seviyorum
|
|
|