Seni Neden Seviyorum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Neden SeviyorumSeNi NeDen SeViYoRuM? Karsilikli mutlu oluyorduk beraberken ![]() ![]() Konusuyorduk, gülüyorduk Her seyi paylasiyorduk Bir animiz ayri geçmiyordu Kalbimi çarptiriyordun deli deli Kokun aliyordu beni benden Dakikalarca göz göze bakisir anlardik birbirimizi Gün olur sevincimizi, gün olur hüznümüzü![]() ![]() Hiçbir sey önemli degildi birbirimizden baska Hiç ama hiçbir sey![]() ![]() Evet tüm bunlardi seni sevmeme ama delice sevmeme sebep Daha ne olsundu Yoktu o anlarda benden daha mutlusu![]() Yoksun yanim da Ama hâlâ seviyorum seni yanimda olmasan da, ilk anlardaki ve yanimda oldugun anlardaki heyecanimla![]() ![]() Hatta daha fazla tutkuyla![]() ![]() Iste ben de bunu anlamiyorum Yoksun, bana aci veriyorsun Canimi acitiyorsun yoklugunla Her yerde bir animiz agliyor, benimle birlikte Nefes alamiyorum Kolum, kanadim kirilmis![]() ![]() Anlamsiz her sey![]() Kalbimde dayanilmaz bir aci![]() ![]() Tüm bunlara ragmen seni hala sevmek ![]() ![]() ![]() Aklima geldiginde gülümsemeye çalisiyorum, güzel anlarimizi düsünerek ![]() ![]() Ama olmuyor Bogazim dügümleniyor, durmuyor gözyaslarim![]() ![]() Özlüyorum seni![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaaahhhh! Bizim Sarkimiz çaliyor su an Bazen dans ettigimiz, bazen beraber söyledigimiz, bazen de susup, elele dinledigimiz![]() ![]() Bu hoyrat hayat karsisinda sendin benim dinginligim Bana aski ögreten, deli deli söyleten sensin Simdi yüregimden yaralayip, gece gündüz inletensin Beni sevdalara koymustu gözlerin, simdi dayanilmiyor hasretin![]() ![]() ![]() Iste yine ayni soru Bunlara ragmen seni neden seviyorum? Düsünüyorum Seninle beraberken yasadiklarimizi, gittikten sonra da bana yasattiklarini düsünüyorum da![]() ![]() Insan, kalbini, canini acitan seylere hep daha çok deger veriyor Kalbi orada atiyor Benimki de bu durum![]() ![]() Yani seni neden sevdigimin cevabi burada sakli sanirim Kalbimi, canimi acittigin için![]() ![]() ![]() Canimi acitsan da ![]() ![]() Beni bu hallere koysan da![]() ![]() Evet![]() ![]() Seni seviyorum![]() |
|
|
|