Valla Samsunluyum Abi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Valla Samsunluyum Abi1999 yılında Denizlideydim abimin yanında ![]() ![]() O sene evlenecekti![]() bende onu bekar hayatının son günlerinde yalnız bırakmamak için bizimkilerden önce onun yanına gitmiştim![]() ![]() Bir sorunum vardı o da aclık![]() Yemek yapmayı bilmem bişey bilmem abim sabah 7,30 - 8 gibi işe giderdi![]() Bende uyudugum için kahvaltı yapamıyordum![]() ![]() beceriksizlikten olsa gerek ![]() Her gün dışarda atıştırarak geçiyordu ![]() akşam sağlam yiyordum ama ![]() Neyse olaya girim yine bi cuma günü Ulen ne yiyim ne yiyim![]() Karar verdim lahmacun yiyecem![]() Cepte de 800bin Lira param var![]() neyse girdim lahmacun salonuna ( denizliler bilir Mc donalsın yanında diyarbakırlılar yada urfalılar salonu ) 3 tane lahmacun söyledim![]() bir tane de meyve suyu söyledim![]() sabırsızlıkla bekliyorum fırından cıksa gelse de yesem![]() ![]() Neyse sabrın sonu selametle bitti ![]() LAhmacun geldi Ula o da ne lahmacun koskoca![]() İştah miştah kalmadı cepteki parayı düşündükten sonra![]() Ben gelecek lahmacunu aynı bizim Samsundaki lahmacunların boyutunda ve fiyatında olur diye düşündüm![]() ama olmadı![]() Ulen yeşillik bilirsiniz ki bedavadır ama onu elimi bile sürmedim![]() İçecigimi bogazımdan öle gecer bi şekilde içiyorum ki sadece görmeniz lazımdı![]() ![]() Neyse 3 lahmacundan artık eser kalmadı ![]() Hepsini attım cukka mideye![]() içeceğimi de içtim ![]() Ama Allahım var yeşilliğe el sürmedim ![]() Kasaya emin adımlarla yaklastım ![]() ![]() hesap ne kadar dedim 1milyon600dü sanırım![]() duydugum gibi basladım![]() Abiii valaaaa ben Samsunluyum bizim Samsunda lahmacunlar böyle değil sizinkiler büyük felandı filan ![]() Dedim abim şurada calısıyo hemen gider alırım dedim![]() Tamam yegenim felan olsun o da bizden olsun canın sağolsun dedi cıktım gittim![]() Doğruuuuuuu Bayram yerine abimin işyerine gectim ve parayı alıp direkt lahmacun salonuna götürdüm ![]()
|
|
|
|