![]() |
Bekarlar Okusun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bekarlar OkusunMillette bir telas bir baskaldirma "Bu yasa geldim hala gönlüme göre >>>birini bulamadim! Allahim ben hiç evlenemeyecek miyim yoksa? ![]() ![]() >>>benim kaderi mi?" Bütün bu sizlanmalarin nedeni ne biliyormusunuz, >>>insanlara rahat batiyor kardesim, rahat ![]() ![]() >>>mutlu olmalari için ne kadar çok nedenleri oldugunu göstermezsem vicdan >>>azabindan uyuyamam ![]() >>> >>>1) Sabah ise gitmeniz gerekiyor ve kendinizi hiç iyi hissetmiyorsunuz ![]() >>>mutlu size! Istediginiz kadar surat asabilirsiniz ![]() >>>surat" diyen birisi yok yaninizda ![]() ![]() ![]() >>> >>>2) Aksam isten eve gelince kendinize güzel bir ekmek arasi sandviç >>>hazirlayin ![]() >>>mi? Bosverin, sizden hesap soracak kimse yok ki ![]() ![]() ![]() >>> >>>3) Gece yataginiza yattiginiz zaman 300 kere yatakta dönün, yorgani >>>istediginiz kadar çekin ![]() >>>"ahh, ah, neydi o sicacik yatagimda yayila yayila yattigim günler " >>>diyeceginizi unutmayin ![]() ![]() ![]() >>> >>>4) Tanidiginiz bütün bayanlari, baylari (aranizda duygusal bir bag olmasi >>>gerekmiyor) yemege davet edin, onlara siirler okuyun, mektuplar yazin ![]() >>>Nasil olsa ileride annenize giderken bile yazili izin kagidi almaniz >>>gerekecek! >>> >>> 5) Arkadaslarinizla disarida eglenmeye çiktiginiz aksamlar masayi en son >>>siz terkedin ![]() >>>telefonuyla eve hesap vermek zorunda kalan arkadaslarinizin size >>>imrenerek bakmasinin tadini çikartin! >>> >>>6) Resim yeteneginiz mi var? Hiç durmayin resim yapin ![]() >>>satranç oynayin ![]() >>>olmayacak ![]() >>> >>>7) Ocakta miyiz? Bakin ne kadar sanslisiniz! Maasinizin yarisini çocugun >>>egitim giderlerine ayirmak zorunda degilsiniz ![]() >>>olmayan çocugunuzun egitimi için ayirmaniz gereken parayi gidin zevkle >>>harcayin! >>> >>> 8) Takvime bagli olmaniza da gerek yok ![]() >>>elinize veriyorlar ![]() >>>unutmamak içindir ![]() >>>olmadigina göre ![]() ![]() ![]() >>> >>>9) Sabaha kadar bilgisayarinizin basinda oturun ![]() >>>"hemen bir mailcheck yapip çikacagim " diyeceginiz günler gelecek ![]() >>> >>>10) Evli arkadaslarinizdan uzak durun ![]() >>>sabote etmeleri olasiligi vardir ![]() >>>erkek kardes, iki kayinco, dört teyze oglu ve bes komsuya sahiptirler! >>> >>>11) Ben mi? Tabi ki evliyim ![]() >>>insanin önce evlenmesi gerekiyor! Beni yanlış anlamayın ben evli değilim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|