![]() |
Bekarlar Okusun
Millette bir telas bir baskaldirma "Bu yasa geldim hala gönlüme göre
>>>birini bulamadim! Allahim ben hiç evlenemeyecek miyim yoksa?.. Yalnizlik >>>benim kaderi mi?" Bütün bu sizlanmalarin nedeni ne biliyormusunuz, >>>insanlara rahat batiyor kardesim, rahat.. Bu mutsuz insanlara aslinda >>>mutlu olmalari için ne kadar çok nedenleri oldugunu göstermezsem vicdan >>>azabindan uyuyamam. Iste Yalnizligin Dayanilmaz Hafifligi >>> >>>1) Sabah ise gitmeniz gerekiyor ve kendinizi hiç iyi hissetmiyorsunuz. Ne >>>mutlu size! Istediginiz kadar surat asabilirsiniz. "Sabah sabah bu ne >>>surat" diyen birisi yok yaninizda... >>> >>>2) Aksam isten eve gelince kendinize güzel bir ekmek arasi sandviç >>>hazirlayin. Oh! Ne güzel, yemek, bulasik derdi de yok, dünkü bulasiklar >>>mi? Bosverin, sizden hesap soracak kimse yok ki... >>> >>>3) Gece yataginiza yattiginiz zaman 300 kere yatakta dönün, yorgani >>>istediginiz kadar çekin. Gün gelip yatagin kiyisinda soguktan titreyerek >>>"ahh, ah, neydi o sicacik yatagimda yayila yayila yattigim günler " >>>diyeceginizi unutmayin... >>> >>>4) Tanidiginiz bütün bayanlari, baylari (aranizda duygusal bir bag olmasi >>>gerekmiyor) yemege davet edin, onlara siirler okuyun, mektuplar yazin. >>>Nasil olsa ileride annenize giderken bile yazili izin kagidi almaniz >>>gerekecek! >>> >>> 5) Arkadaslarinizla disarida eglenmeye çiktiginiz aksamlar masayi en son >>>siz terkedin. Saat 24:00'te ayrilmak zorunda kalan, gece boyunca cep >>>telefonuyla eve hesap vermek zorunda kalan arkadaslarinizin size >>>imrenerek bakmasinin tadini çikartin! >>> >>>6) Resim yeteneginiz mi var? Hiç durmayin resim yapin. Gitar çalin, >>>satranç oynayin. Çünkü ileride ev islerinden bunlara ayiracak zamaniniz >>>olmayacak. >>> >>>7) Ocakta miyiz? Bakin ne kadar sanslisiniz! Maasinizin yarisini çocugun >>>egitim giderlerine ayirmak zorunda degilsiniz. Simdi içiniz sizlamadan >>>olmayan çocugunuzun egitimi için ayirmaniz gereken parayi gidin zevkle >>>harcayin! >>> >>> 8) Takvime bagli olmaniza da gerek yok. Nasil olsa aybasinda maasinizi >>>elinize veriyorlar. Takvimler dogum günleri, evlilik yildönümlerini >>>unutmamak içindir. Sizin basiniza yumruk yemek gibi bir sorununuz >>>olmadigina göre... >>> >>>9) Sabaha kadar bilgisayarinizin basinda oturun. Nasil olsa yakinda >>>"hemen bir mailcheck yapip çikacagim " diyeceginiz günler gelecek. >>> >>>10) Evli arkadaslarinizdan uzak durun. Rahatinizi kiskandiklari için sizi >>>sabote etmeleri olasiligi vardir. "Tam sana göre" diyecekleri en az bir >>>erkek kardes, iki kayinco, dört teyze oglu ve bes komsuya sahiptirler! >>> >>>11) Ben mi? Tabi ki evliyim. Zaten böyle bir listeyi hazirlamak için >>>insanin önce evlenmesi gerekiyor! Beni yanlış anlamayın ben evli değilim. Bunu bi arkadaş gönderdi. |