Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerçek, yaşanmış, öykü

Gerçek Yaşanmış Bir Öykü

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gerçek Yaşanmış Bir Öykü

Annemin yalnızca bir gözü vardı ondan nefret ederdimçünki bu durum beni utandırıyorduailemizi

geçindirmek için okulda ahçıılık yapardıilk okulda iken bi gün annem bana merhaba demeye

gelmiştiyerin dibine girmek istedimbunu bana nasıl yapardıonu görmezden geldimona nefretle

baktım ve oradan kaçtımertesi gün sınıfta bir arkadaşım dediki ee senin annenin yalnızca bir gözü

var yerin dibine girdim ve annemin oradan kaybolmasını istedim bu yüzden ogün onunla karşılaşınca

dedimki beni gülünç duruma düşüreceğine ölsen daha iiannem karşılık vermedi dediklerim hakkında bir

saniye bile durup düşünmedim çünki çok kızmıştımonun duyguları beni ilgilendirmiyordu onu evde

istemiyordum çok çalıştım ve singapur'a okumaya gittim sonra evlendim kendi evimi aldıum çocuklarım

oldu ve hayatımdan memnundumbi gün annem beni ziyarete gelmiştikaç yıldır beni görmemiş ve

torunlarını tanımamıştıkapıya gelince çocuklarım ona güldülerona evime gelip çocuklarımı nasıl

korkutabilirsin hemen buradan git diye bağırdım buna annemin sessizce kusura bakmayın yalnış adrese

geldim galiba dedi ve gözden kayboldubi gün mezunlar toplantısı için okuldan bir mektup aldım

karıma iş seyahatine gidiyorum diye bahane uydurdum mezunlar toplantısından sonra sırf meraktan eski

eve gittim komşular annemin öldüğünü söledilerhiç üzülmemiştim bana verilsin diye annemin bıraktığı

mektubu verdiler "en sevgili oğlum her zaman seni düşünüyorum singapur'a gelip çocuklarını

korkuttum için üzgünümmezunlar gününe geleceksin die çok sevinmiştim ama seni görebilmek için

yataktan kalkabilirmiyim bilemiyorumsen büyükken sürekli bir utanç kaynağı olduğum için

üzgünüm biliyormusun sen çok küçükken bir kaza geçirmiştin ve gözünü kaybetmiştin anne olara

senin tek gözle büyümene dayanamazdım bu yüzden sana kendi gözümü verdim o gözle benim yerime

görüyor diye seninle okadar gurur duyuyordumki bütün sevgimle annen

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com