![]() |
Gerçek Yaşanmış Bir Öykü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçek Yaşanmış Bir ÖyküAnnemin yalnızca bir gözü vardı ondan nefret ederdim ![]() ![]() geçindirmek için okulda ahçıılık yapardı ![]() gelmişti ![]() ![]() ![]() ![]() baktım ve oradan kaçtım ![]() var yerin dibine girdim ![]() dedimki beni gülünç duruma düşüreceğine ölsen daha ii ![]() saniye bile durup düşünmedim çünki çok kızmıştım ![]() istemiyordum çok çalıştım ve singapur'a okumaya gittim sonra evlendim ![]() oldu ve hayatımdan memnundum ![]() ![]() torunlarını tanımamıştı ![]() ![]() korkutabilirsin hemen buradan git diye bağırdım buna annemin sessizce kusura bakmayın yalnış adrese geldim galiba dedi ve gözden kayboldu ![]() karıma iş seyahatine gidiyorum diye bahane uydurdum mezunlar toplantısından sonra sırf meraktan eski eve gittim komşular annemin öldüğünü sölediler ![]() mektubu verdiler ![]() korkuttum için üzgünüm ![]() yataktan kalkabilirmiyim bilemiyorum ![]() ![]() ![]() üzgünüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() senin tek gözle büyümene dayanamazdım bu yüzden sana kendi gözümü verdim o gözle benim yerime görüyor diye seninle okadar gurur duyuyordumki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|