![]() |
Ve Susuyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ve Susuyorum![]() Ve Susuyorum ![]() ![]() ![]() Sevgi ![]() ![]() ![]() ![]() gergef dokur durursun ![]() gözbebeklerini ![]() ![]() ![]() ![]() beter kanarsın ![]() ufuklarını artık,bundan mâtuf Zühre''yi akseder cemâlin ![]() ![]() ![]() ![]() bir avuç yalnızlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Farkında olmaksızın ışıyordun sende göğünde, farkında olduğunda birileri, farkedilmenin muştusunu haykırdın işte, adına sevda deyip! Artık tek bir sen yoktu, hayatın dimağında iki kişilik akıyordun ![]() bitmek bilmeyen arefesinde dolanırken, kösnüme sakın, vuslata susamakta muştu unutma! Ağırlaşan hayat değil; iki baharı göğüsleyen şu ivedi gonca, zamansız akmış bu kan çiçeği, yalnızlığa şaşırmış bir zümrüd_ü anka, mevsiminden şaşmış yaz yağmuru belki ![]() ![]() ![]() vurana değin susuyordular, kolumu kaldıramıyorum da peki neye uzanmaya mukabilim sükûtum varken ![]() ![]() ![]() oluyorum sana münhâsır ![]() olmasına aldırmaksızın! Henüz kısıtlı hisler içersinde bocalayıp durduğum bu hafakanla sair bir hayata açmaktayım yelkenlerimi; dalgalar acımasız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() umudum gâibet hala! Beni koyuna alıyor bir yosun dürtüsü, onulmaz bir hayatın nakşıyla doluyorum anlık ![]() Seyirlerimiz ve seyircilerimiz heyhat! anı yaşamak mı bu? Ne görebildimse hiç ![]() ![]() Ve kayboluyor her yer-kala''kaldım işte soru yahut cevap arasında ![]() ![]() ![]() Ağzımda dolanan söz çağıltıları sûret bulmaya çabalıyor da ben dipsiz kuyulara vuruyorum kilitlerimi, bağırmalarla kavgalıyım belli ki ![]() Ve susuyorum! dilim ağır ağır yalpalayarak söz aranıyor, her harfte sen olmalısın diye soluklanırken lâl çarpıyor dudaklarıma ve susuyorum! ![]() ![]() Bu noktadan sonra nağmelere üryan düşer ![]() kımıltıları gemlenir ![]() ![]() ![]() "sana susmakta güzeldi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|