Dokunmayın Pencereme |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dokunmayın PenceremeDokunmayın Pencereme Hikayesi - Pencere Hikayeleri - Aynur Engindeniz - Aynur Engindeniz Yazıları dışarda yağmur var yine penceremdeyim sokak lambası dostumla ben dertleşeceğiz birazdan soğuk var ama ben üşümüyorum![]() doktorlar pencereyi yasaklamıştı aslında takıntıymış nerden bilecekler burda aldığım huzuru![]() pencerenin önünde durdukça hep bir "gelecek"bekleyecek mişim![]() şu yüzüme vuran yağmur taneleri kadar etkili ilacınız var mı doktor ![]() ![]() ya şu yapayanlız sokak lambası kadar![]() peki kaldırım kenarlarından telaşla akan suyun sesi kadar![]() ![]() yok![]() ne işe yarar sizin ilaçlarınız ağlamayayım diye verdiğiniz hapı yutarken ağlıyorum en çok![]() ![]() ![]() en derin sırlarımı hiç utanmadan gurur yapmadan aşağılanmadan sana bile anlatamadım ki doktor sorduğun sorulara doğru cevap veremedim çünkü sen insansın![]() ![]() anlamamak senin mayanda var yargılamak,suçlamak hep insani duygular![]() ama sokak lambası öylemi hep o utanır ben anlatırken hep onun boynu büküktür ben konuşurken![]() ![]() senin diploman onun sokak tecrübesi var![]() senin bilimsel yargıların,onun ışığı var![]() ![]() sen seans sonunda paranı alırsın sonra adımı bile hatırlamasın ,o hiç karşılık beklemez![]() ![]() ve beni hiç unutmaz,bekler her gece penceremin önünde![]() ![]() ![]() hem de beni hiç aldatmadı ![]() hiç kırmadı![]() ![]() ![]() hani sordun ya neden "anne" neden "pencere" ben de sana bilmem demiştim ![]() ne sorduysan bilmem demiştim![]() ![]() ![]() lamba biliyor işte ![]() ![]() ![]() ne sana ne ilaçlarına güvenmiyorum doktor ![]() ![]() bana güven dedin![]() ![]() anlattığım herşeyi bir başkasına anlattın hani sırdı o anlattıkların kaç kez yüzüme vuruldu,kaç kez deli muamelesi gördüm biliyor musun![]() ne arkadaş istiyorum,ne yapmacık vah vahlar ![]() ![]() ben iyiyim sizler elele verip beni delirtmeye çalışsanız da ben sadece hüzünlü bir meleğim acıları kendiğnde saklı,gözyaşlarını kimsenin göremediği gülen ama hüzünlü melek![]() bu pencereyi asla kapatmayacağım çünkü benim derdimi anlatabildiğim tek serbest kürsü burası![]() ![]() hep burada karanlık basınca ağlayacağım bir kaç dakika sonra annem gelecek,kucağına sığınacağım![]() ![]() sabaha kadar koruyacak beni![]() ![]() sabah olunca gidecek![]() ![]() ![]() doktor!sen yak o diplomanı ![]() ![]() bir pencere bir lamba kadar değerin yok gözümde![]() ![]() ![]() Aynur Engindeniz |
|
|
|