![]() |
Dokunmayın Pencereme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dokunmayın PenceremeDokunmayın Pencereme Hikayesi - Pencere Hikayeleri - Aynur Engindeniz - Aynur Engindeniz Yazıları dışarda yağmur var ![]() ![]() ![]() ![]() doktorlar pencereyi yasaklamıştı aslında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şu yüzüme vuran yağmur taneleri kadar etkili ilacınız var mı doktor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() en derin sırlarımı hiç utanmadan gurur yapmadan aşağılanmadan sana bile anlatamadım ki doktor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hem de beni hiç aldatmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hani sordun ya neden "anne" neden "pencere" ben de sana bilmem demiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lamba biliyor işte ![]() ![]() ![]() ne sana ne ilaçlarına güvenmiyorum doktor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne arkadaş istiyorum,ne yapmacık vah vahlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu pencereyi asla kapatmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doktor!sen yak o diplomanı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aynur Engindeniz |
![]() |
![]() |
|