![]() |
Küskün Begonvil 14 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küskün Begonvil 14Küskün Begonvil 14 hikayesi - Hicran akçakaya yazıları Doktorun muayenehanesinden çıktıktan sonra hemen eve gitmek istememişti Zeynep ![]() Deniz kenarında oturdular ![]() suları ![]() ![]() suyun sesi, gökyüzünde uçan martıların çığlıkları, balıkçıların tezgahlarını boşaltmak için yüksek sesle ’’Hayde taze balık bunlar, canlı canlı, şimdi çıktı hanım abla, bey abi’’ diyen naraları, balık tezgahlarına sürtünen kedilerin miyavlamaları … hiç birini duymuyordu Zeynep ![]() ![]() ![]() sormaya çekindi ![]() ![]() öylece, ne kadar sustular bilmiyorlardı ![]() koyamadığı duygularıyla boğuşurken, Kemal, Zeynep için endişeleniyordu: -Canım geç oldu gidelim mi artık? Hem Arda da merak etmiştir bizi ![]() ile dedesini üzmesin sonra ![]() -? -Zeynep! Aşkım beni duymuyor musun? -? -Hadi kalk canım, eve gidelim ![]() Kemal, yavaşça elinden tuttu karısının ![]() omzuna yasladı ![]() ![]() Zeynep’inin sıcak gözyaşlarını omzunda değil taa yüreğinde hissetmişti ![]() Öylece yürüdüler ![]() Arda’yı almak için gittiklerinde hava kararmıştı iyice ![]() ![]() fark Zeynep’in o yıldız yıldız gözleri, göktekileri kıskandırırcasına parlamıyordu artık ![]() Annesiyle babasının gelişi ile Arda ellerini çırparak: -Yaşasın! Annemle babam geldi, anneanne dede geldiler, geldiler! Diyerek kapıyı açtı onlara ![]() Zeynep eğildi, kollarının altından tuttu, kaldırdı, beline yerleştirdi oğlunu ![]() kalmışlardı ![]() ![]() suçluluk duygusunu bastırmak istercesine, Arda’ya daha bir sıkı sarılıyor, öpücüklerine fazlasıyla karşılık veriyor, bu da yetmiyor saçlarını kokluyor, ellerini öpüyordu oğlunun ![]() Annesi hiçbir şey sormadı ![]() ![]() ![]() Zeynep’in gözlerindeki pişmanlık bir yol bulup annesinin yüreğine akmıştı sanki ![]() olduğunu, dinlenmesi gerektiğini söyledi Zeynep, yaşlı çifte teşekkür edip, iyi akşamlar dileyerek, Arda’yı da alıp evlerine gittiler ![]() Vakit hayli ilerlediği için Arda hemen uyudu ![]() öylece kalakaldılar ![]() ama kelimeler boğazında düğümleniyor, bir türlü serbest kalıp dilindeki yerini alamıyorlardı ![]() ![]() -Zeynep’ciğim ![]() ![]() ![]() upuzun bir hayat var ![]() ![]() kalabilirsin ![]() ![]() -? -Sen de konuş ![]() ![]() içindir ![]() -……? -Zeyneb’im … ![]() -Ben kendimi bu yaptığımdan ötürü asla affetmeyeceğim Kemal asla asla! Varlığına alışmamam diyordum meğer yokluğuna alışmak daha zormuş ![]() edemem sana ![]() ![]() Anne ,anne, anne ![]() ![]() ![]() -Allah Arda’mızı esirgesin ona uzun bir hayat versin Zeynep’im ![]() Zeynep iç dünyasında sürekli Allah’a yalvarıyor, onu affetmesi için dua ediyordu: -Allah’ım yalvarırım beni affet ![]() ![]() ![]() cezalandırma ![]() ![]() kalabilmeyi nasip et… Söz veriyorum bu kez hiç şikayet etmeden doğuracağım ![]() DEVAM EDECEK Hicran akçakaya |
![]() |
![]() |
|