![]() |
Düşündü Taşındı Zeyneb |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşündü Taşındı ZeynebBilge, geçenlerde bana ' Hiçbirşeyin sonunu başından göremeyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() üzerinden biraz zaman geçti - ben düşündüm durdum ![]() Sonra geçen gün, beni sakin buldu ![]() Güzel olmuşsun sakin olunca dedi ![]() Sevindim ![]() Sakinim, evet ![]() ![]() Hayatlarımız ne kısa ![]() Uzunmuş - mış - muş gibi yapıyoruz biz var ya, pek komiğiz de, bunu anladığımızda, çok geç oluyor sanırım ![]() komik olmaya devam edecek hal, derman kalmıyor ![]() Şimdi sakinim ya, kendimi geri çekip bakınca etrafıma, öyle çok şey görüyorum ki, dışarıdan kendime bakınca da, bir gülesim geliyor ki, sormayın, aman ne deliymişim aslında ![]() ![]() Anlayana tabii ![]() Anlamayan kenara çekilsin ![]() Çekilmiş zaten ![]() Şimdi, ben dışarıdan bakan sakin kişilik, size tavsiyede bulunuyorum, -mış, - muş gibi yapmak yok, içinizden geldiği gibi, hayat kısa vallahi, tren kaçtı kaçacak ![]() ![]() ![]() Çıkın saklandığınız yerden ![]() Sakin sakin, güzel güzel ![]() ![]() ![]() zira, benim içime güzel şeyler doğuyor ![]() ![]() ![]() sevgiyle |
![]() |
![]() |
|