![]() |
Düşündü Taşındı Zeyneb
Bilge, geçenlerde bana ' Hiçbirşeyin sonunu başından göremeyiz. Sen ise hadiselerin olası sonlarına göre hareket ediyorsun, sonra da yanlış kararlar veriyorsun....' demişti.
üzerinden biraz zaman geçti - ben düşündüm durdum. Sonra geçen gün, beni sakin buldu. Güzel olmuşsun sakin olunca dedi. Sevindim. Sakinim, evet. http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Hayatlarımız ne kısa. Uzunmuş - mış - muş gibi yapıyoruz biz var ya, pek komiğiz de, bunu anladığımızda, çok geç oluyor sanırım. komik olmaya devam edecek hal, derman kalmıyor. Şimdi sakinim ya, kendimi geri çekip bakınca etrafıma, öyle çok şey görüyorum ki, dışarıdan kendime bakınca da, bir gülesim geliyor ki, sormayın, aman ne deliymişim aslında. Pek iyiyim, bakmayın. Anlayana tabii. Anlamayan kenara çekilsin. Çekilmiş zaten. Şimdi, ben dışarıdan bakan sakin kişilik, size tavsiyede bulunuyorum, -mış, - muş gibi yapmak yok, içinizden geldiği gibi, hayat kısa vallahi, tren kaçtı kaçacak... Çıkın saklandığınız yerden. Sakin sakin, güzel güzel... zira, benim içime güzel şeyler doğuyor... sevgiyle |