![]() |
Beklemenin Birinci Hali |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beklemenin Birinci HaliBeklemenin Birinci Hali Yazısı - Beklemenin Birinci Hali Başak Sayan - Başak Sayan Yazıları Her sabah evden çıktığımda, saatlerce eve dönmemi bekleyen bir köpeğim var benim ![]() Adı Max ![]() Ne kadar geç kalırsam kalayım her eve dönüşümde aynı coşkuyla karşılar beni ![]() Ne bir sitem olur karşılamasında ne de fazladan bir talep ![]() ![]() ![]() Sadece bekler ![]() Ve sadece döndüğüm için mutlu olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beklemek hali içimi acıtmıştır benim hep ![]() Yaşlı insanlar da hep beklerler ya birilerini ![]() ![]() ![]() Birini beklemenin iç acıtan duygusunu hissetmek daha da hassas yapıyor insanı bekleyenlere dair ![]() ![]() ![]() Beklemek öyle bir şeydir ki, ne hayatına dönebilirsin tekrar ne de başka bir hayat yaşayabilirsin ![]() Beklemek öyle bir şeydir ki, en unuttuğunu zannettiğin anda bile içinde bir yerlerde aynı duyguyu yaşadığını bilirsin ![]() Beklemek yeryüzündeki en büyük umuttur, yaşanılan ![]() Beklemek insanın içindeki inancı büyütür, kendine dair ![]() Beklemek karşındaki kişiye dairdir belki ama tek kişiliktir aslında ![]() Beklemek öyle bir şeydir ki, içindeki 'o'nu bu denli büyütmenin başka yolu yoktur hayatta ![]() Öyle büyütür öyle büyütürsün ki onu içinde, yaşadığın duygu sel olup akar gözlerinden, sığmaz içine nefesin birden, öleceğini zannedersin ![]() ![]() ![]() Beklemek öyle bir şeydir ki ne sende sen kalırsın, ne de başka bir şey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beklemek öyle bir şeydir ki içinde hissettiğin acıyı 'o'nun varlığı dindirir sadece ![]() Beklemek öyle bir şeydir ki başka kimsenin elini öyle tutmadığına, öyle bakmadığına, öyle dokunmadığına inandırır seni ![]() ![]() ![]() Beklemek fena bir şeydir ![]() ![]() ![]() Ama çok da güzeldir ![]() ![]() ![]() Birini beklerken, beklediğinin geleceğini bilmek yakın zamanda ![]() ![]() ![]() Beklemenin birinci halindeyim ben ![]() ![]() ![]() Başak Sayan |
![]() |
![]() |
|