Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beklemenin, birinci, hali

Beklemenin Birinci Hali

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beklemenin Birinci Hali

Beklemenin Birinci Hali Yazısı - Beklemenin Birinci Hali Başak Sayan - Başak Sayan Yazıları

Her sabah evden çıktığımda, saatlerce eve dönmemi bekleyen bir köpeğim var benim

Adı Max

Ne kadar geç kalırsam kalayım her eve dönüşümde aynı coşkuyla karşılar beni

Ne bir sitem olur karşılamasında ne de fazladan bir talep

Sadece bekler

Ve sadece döndüğüm için mutlu olur Her seferinde

Beklemek hali içimi acıtmıştır benim hep

Yaşlı insanlar da hep beklerler ya birilerini

Birini beklemenin iç acıtan duygusunu hissetmek daha da hassas yapıyor insanı bekleyenlere dair

Beklemek öyle bir şeydir ki, ne hayatına dönebilirsin tekrar ne de başka bir hayat yaşayabilirsin

Beklemek öyle bir şeydir ki, en unuttuğunu zannettiğin anda bile içinde bir yerlerde aynı duyguyu yaşadığını bilirsin

Beklemek yeryüzündeki en büyük umuttur, yaşanılan

Beklemek insanın içindeki inancı büyütür, kendine dair

Beklemek karşındaki kişiye dairdir belki ama tek kişiliktir aslında

Beklemek öyle bir şeydir ki, içindeki 'o'nu bu denli büyütmenin başka yolu yoktur hayatta

Öyle büyütür öyle büyütürsün ki onu içinde, yaşadığın duygu sel olup akar gözlerinden, sığmaz içine nefesin birden, öleceğini zannedersin

Beklemek öyle bir şeydir ki ne sende sen kalırsın, ne de başka bir şey Geçmiş yok olur gözlerinin önünde Daha önce böyle bir duygu yaşamadığına yemin edersin içinden

Beklemek öyle bir şeydir ki içinde hissettiğin acıyı 'o'nun varlığı dindirir sadece

Beklemek öyle bir şeydir ki başka kimsenin elini öyle tutmadığına, öyle bakmadığına, öyle dokunmadığına inandırır seni

Beklemek fena bir şeydir

Ama çok da güzeldir

Birini beklerken, beklediğinin geleceğini bilmek yakın zamanda

Beklemenin birinci halindeyim ben

Başak Sayan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com