![]() |
Güneş Doğsa Ne Yazar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güneş Doğsa Ne YazarGüneş Doğsa Ne Yazar Yazısı - Güneş Doğsa Ne Yazar İclal Aydın - İclal Aydın Yazıları Benim yazım size ulaşana kadar hayli zaman geçmiş olacak ![]() ![]() ![]() Bazen uzaklaşmak iyidir ![]() ![]() ![]() İki adım geriye çekilmek ya da durmak ![]() ![]() ![]() nasılsa yetişirim diyerek yalnız kalmak iyidir ![]() ![]() ![]() Bir durdum bu ara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pek çoğumuzun başına geldiği gibi ![]() ![]() ![]() Pek çoğunuzun zaman zaman yaşadığı gibi ![]() ![]() Ama bazen bazı ağıtları erken yakıyoruz ![]() ![]() ![]() “Ne oldu şimdi” diyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korktuğumuz başa geliyor mu? Geliyor ![]() ![]() ![]() Adaletin bile zaman aşımı varmış bakın ![]() ![]() ![]() “Senin yürek aşımından haberin var mı” diye sormuştum geçen hafta ![]() ![]() ![]() Varmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya düşerse diyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Benim yazım size ulaşana kadar Nedim Şener kızını bir kez daha okula götürmüş olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tek kişilik oyunum Emanetçi’de anlattığım bir dönemdir seksenli yıllar ![]() ![]() ![]() Yaşamımda büyük bir izi olan yıllar ![]() ![]() ![]() Benim babamın avcılık hikâyeleri yoktu ![]() ![]() ![]() ![]() Biz babalarını bekleyen çocuklar bu bekleme işinden arkadaştık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karnelerimizi alır, boy atar ve onların döneceği günü beklerdik ![]() Nedim Şener’le kızının fotoğrafı çok yürekten çarptı beni ![]() ![]() ![]() Özgürlüğün, barışın, sıradan küçük mutluluğun fotoğrafıdır bu işte ![]() ![]() ![]() Yürek aşımına biraz olsun iyi gelen ![]() ![]() ![]() Teselli mi demeliyiz adına? *** Benim yazım size ulaşana dek belki hava bahara dönecek ama ![]() ![]() ![]() Bugün sabah uyandığımda gözümü açmadan “güneş olmasa” dışarıda diye düşündüm ![]() ![]() ![]() Bazen güneş fena yakıyor insanın canını ![]() ![]() ![]() Gözlerimi açtım ![]() ![]() Güneş yoktu ![]() ![]() ![]() “İyi” dedim kendi kendime ![]() ![]() ![]() “Güneş bugün ne yapacağını biliyor ![]() Çocuklar babalarının geleceği günü beklerler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir başka babanın kızı beklediği adaleti kaybetmişken ![]() ![]() ![]() Yani Metin Altıok’un kızı ![]() ![]() ![]() ![]() Ya da bir başka babanın oğlu ![]() ![]() ![]() Nesimi Çimen’in evladı Mazlum Çimen ![]() ![]() ![]() Onların elini adalet tutmayacaksa kim tutacak? Güneş doğsa ne yazar bugün ![]() ![]() ![]() İclal Aydın |
![]() |
![]() |
|