![]() |
Padişahın Rüyası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Padişahın RüyasıPADIŞAHIN RÜYASI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -padişahım bugün sizde birşeyler var yoksa canınızı sıkan bir şeymi oldu ? padişah -sorma vezirim bugün bir rüya gördüm hemen hazırlan çıkıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() padişah -ruyada gördüğüm adam bu hemen al gidelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -sakin ola ona dokunmayın o uğursuz her kötülüğü yapan biri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -padişahım burdan gidelim bak kötü biri diyorlar padişah -daha rüyanın sırrını çözmedik dur hele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -bu ölü olan adam evinde her gece şişe şişe rakı götürür Ve kötü kadınlar götürür kimse onu bir defa olsun da mescite görmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -padişahım yanlış yapıyoruz biz onu komşularından daha iyi tanımıyoruz gidelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vezir -padişahım acaba kimsesi yokmu ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() annesi gözlerinde yaşlar ile -Oğlum şişe şişe şarap getirir gençler içmesin diye sonra hepsini döker Eve kötü yola düşmüş kadınlar getirirdi vaktiniz benim onlara kuran okurdu Ve hep uzak camilere giderdi padişah -Vay vay vay halk ise ne düşünüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -kendi mezarını bile hazırladı kimseye yük olmasın diye ben ona kim seni yıkar dedim padişah -o ne dedi annesi -dedi ki Allah büyük padişahın işi ne o yıkar |
![]() |
![]() |
|